Една седмица до събитието: Кой още ще се включи в Търга на звездите

Магдалена Малеева, Филип Лхамсурен, Явор Гърдев, Мария Силвестър, Прея и посланикът на Индия са сред звездните личности, които ще се включат в благотворителното събитие на 16 октомври в София

Търг на звездите всички звездиДо Благотворителния търг на звездите на “Заедно в час” остава точно една седмица и местата за събитието вече са почти запълнени. Затова е време да ви представим и последната група от популярни и вдъхновяващи личности, които застават зад каузата на “Заедно в час” и равния достъп до качествено образование на всяко дете. Сред тях са най-добрата българска тенисистка, третият човек, успял да премине сам амазонския басейн, един от най-актуалните български театрални режисьори, чаровна и много забавна телевизионна водеща, един от най-забележителните гласове на съвременната българска поп музика и посланикът на Индия в България и Северна Македония.

Търгът ще се проведе на 16 октомври в хотел “Хилтън” за осми пореден път в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите.


РЕГИСТРАЦИЯТА Е ОТВОРЕНА ТУК, но местата са ограничени.


Събитието е единственото по рода си в България. То обединява бизнес лидери и популярни лица от културния и обществения живот в България с цел набиране на средства за работата на учителите от програмата на “Заедно в час”. Всяка от звездите на търга дарява два часа от своето време за различни дейности, а гостите наддават за тяхното време, като всички набрани средства са дарения за “Заедно в час”.

Ето и какво са подготвили като своя дейност последните шест звездни гости на търга:

Магдалена Малеева и стъпките към по-здравословен живот

Магдалена Малеева търг на звездите Magi MaleevaМагдалена Малеева е име, което със сигурност е познато на всички. Най-успешната българска тенисистка за всички времена има впечатляваща кариера в тениса, но също и много вдъхновяващ предприемачески опит. Маги се включва в Търга на звездите за втори път – с работилница за това как всеки може да направи живота си по-здравословен и отговорен. Тя ще сподели ключови тенденции и полезни съвети, които помагат не само за личното здраве, но и за това да живеем в по-отговорно общество към природата и ресурсите, които използваме. 

 

Преход по неутъпканите пътеки с Филип Лхамсурен

Филип Лхамсурен търг на звездитеФилип Лхамсурен е от онези хора, чиито истории и живот звучат по-смело и необикновено от приключенски роман. Преживял детските си години в бежански лагер, обучавал се във Френския чуждестранен легион, той се впуска в опознаване на “неотъпканите пътеки” на света – от Централна Азия и Южен Сибир до джунглите на Амазония. Филип беше звезда и на миналогодишния търг на звездите, а през пролетта посети учениците в гр. Костенец, за да ги мотивира през своя пример да не спират да се борят за мечтите си и да ги превръщат в изпълнени цели (очаквайте история за посещението до края на седмицата).

За участието си в Търга тази година Филип е подготвил нетрадиционен преход извън утъпканите пътеки. Едно преживяване, с което ще можете да научите повече за оцеляването в дивото и да откриете повече за връзката си с природата през очите и историите на Филип. 

Повече за него може да научите тук

Явор Гърдев за посланията и изкуството да ги предаваш на хората

Явор Гърдев търг на звездитеВ едно свое интервю Явор Гърдев казва, че можем да правим изкуство, само ако имаме нещо за споделяне. Всеки, който е посещавал негово представление или е гледал някой от филмите му, знае, че той определено има какво да споделя и знае как да го прави, така че да провокира – размисли, емоции, реакции. Явор Гърдев вероятно е един от най-забележителните ни съвременни театрални режисьори и сме щастливи, че в натоварената си програма намери място, за да подкрепи каузата на “Заедно в час” и да се включи в Търга на звездите. За своята благотворителна дейност той ще влезе в ролята на гост-лектор, за да разкаже повече за посланията и изкуството те да достигат до хората. 

Повече за Явор Гърдев може да прочетете тук, а негови представления може да гледате много от софийските театри.

Мария Силвестър е водещ на събитие

Мария Силвестър търг на звездитеМария Силвестър е едно от най-чаровните лица от телевизионния екран през последните години. Свежа, забавна и социално ангажирана, тя се включва също за първи път в Търга на звездите, за да подкрепи мисията на “Заедно в час”. Като дейност за спечелилия нейното наддаване тя ще влезе в една от ролите, в които е най-добра – водещ на фирмено събитие. 

 

 

Прея със специална персонализирана дейност

Прея търг на звездитеПрея е най-младата звезда на тазгодишния Търг на звездите, но зад гърба си има вече няколко страхотни музикални хита, албум и много концерти. Тя е един от най-разпознаваемите гласове на съвременната българска поп музика и определено очакваме през следващите години още страхотна музика, с която да ни очарова. Преди това обаче на 16 октомври Прея влиза в звездното семейство на “Заедно в час”, за да подкрепи успеха на всяко дете и положителната промяна в българското образование. За събитието Прея не е дефинирала конкретна дейност, защото иска да я подбере и оформи специфично за компанията или човека, който спечели нейното време. 

Повече за Прея може да научите тук

Следобед с йога, индийска кухня и неформален разговор с посланика на Индия

Посланик на индия търг на звездите

По традиция и тази година година на Търга имаме звезда от дипломатическите среди. Нейно превъзходителство Пуджа Капур, посланик на Индия в България и Северна Македония, се присъединява към събитието за първи път. Дипломатическата й кариера започва през 1996, като е работила в посолствата на Индия в Париж, Лондон, Брюксел, Куала Лумпур. За да подкрепи мисията на “Заедно в час”, г-жа Капур ще предложи на търга специална програма “Следобед в индийската резиденция”. Тя включва неформален разговор с посланика, сесия с йога и водена медитация, консултация за по-добър живот с аюверда експерт, дегустация на индийска кухня и индийско културно преживяване. 

И водещ на Търга е… Митко Павлов

Митко Павлов търг на звездитеМакар формално да не е в списъка на звездите за търга, водещият ни си е истинска радио и телевизионна звезда. Усмихнатият Митко Павлов прие да поеме отговорната роля на водещ на търга и нямаме търпение да го видим в действие. Сигурни сме, че ще се погрижи добре за позитивното настроение на вечерта, както го прави всяка сутрин по Magic FM. Повече от него може да следите и във фейсбук страницата му тук.

 


Вижте всички звезди, които ще се включат тази година в Търга на звездите.

Научете повече за дейностите на останалите звезди тук и тук.

Регистрацията за събитието е отворена на сайта на нашите партньори от БФБЛ до 11. октомври.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди