Седем души от екипа на “Заедно в час” са сред 100-те най-добри HR специалисти в България

Индексът Топ 100 HR професионалисти в България се организира за първи път и цели да открои най-добрите в сферата 

топ HR специалисти

Целият екип по привличане и подбор на нови участници за програма “Нов път в преподаването” на фондация “Заедно в час” намери място сред 100-те най-добри HR професионалисти в България. В престижния списък влизат Нели Кочева, ръководител “Прием на нови участници” и специалистите по привличане и подбор в организацията Петър Пройков, Жана Ле, Виолена Брождина, Миглена Христова, Калин Баев и Мирена Петрова.

Индексът

Индексът е организиран от кариерното изложение Career Show като продължение и допълнение на индекса за най-добрите работодатели в България (бел. ред. В него “Заедно в час” заема 8 място). Всеки желаещ имаше възможността да номинира колега или познат от сферата на човешки ресурси, подбор, employer branding, вътрешни комуникации и др., за когото смята, че заслужава това признание. След събиране на официалните номинации стартира и публичен вот, който определи финалния резултат на индекса “Топ 100 HR професионалисти в България”. 

В първото издание на индекса бяха номинирани 310 души, които събраха 19 500 гласа. Индексът е подреден по азбучен ред и може да бъде разгледан тук.

Отличените колеги от екип “Привличане на участници”

Признанието

“Това, че целият ни екип по привличане на нови участници намира място в този списък е признание за неуморната работа, усърдие и целеустременост на всеки един от тях. Благодарение на техния професионализъм и отдаденост всяка година успяваме да привлечем хиляди хора да искат да станат учители със “Заедно в час” и да работят за подобряване на образованието. Това е изключително постижение не само в сферата на HR-а, но и в сферата на образованието, което има нужда от още мотивирани професионалисти”, коментира отличието Траян Траянов, изпълнителен директор на “Заедно в час”.

В индекса е включена и Фелисите Зьо, възпитаник на програма “Нов път в преподаването” на “Заедно в час”, която беше част от екипа по подбор на нови участници през 2017 г.


Наградите на “Заедно в час”

Фондация „Заедно в час“ е отличена като „най-добра обучителна програма“ и „най-добра програма за кариерно развитие“ в конкурса „Работодател на годината“ 2018 и с първо място в категория „Образование“ на класацията Employer of Choice 2019. В индекса за най-добрите работодатели в България на Career Show организацията заема 8 място.

От своето създаване до момента членове на екипа на организацията и участници в програмите на “Заедно в час” редовно намират място в престижни лидерски класации за професионалисти, иноватори и предприемачи. Повече може да прочетете тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди