Включи се в благотворителната викторина за IT специалисти QuizIT

Подкрепи каузата на Заедно в час със забавление и своите знания в различни сфери

Викторината никога не излиза от мода, независимо в колко дигитален свят живеем. За любопитството няма възраст, професия и почивен ден, а интригуващите въпроси си остават най-добрата гимнастика за ума.

За първи път на 16-и март, Заедно в час ще докаже, че викторината може да бъде и изключително приятен начин за обединяване на повече хора около каузата за равен достъп до качествено образование. В четвъртък, от 19:00ч. в betahaus Sofia, Заедно в час организира първата благотворителна викторина за представители на IT бранша QuizIT по инициатива и с подкрепата на Questers.

Викторината ще събере мотивирани играчи от различни технологични компании, които заедно ще се забавляват, докато отговарят на провокативни въпроси от различни тематични области (музика, наука, образование, спорт и др). Приходите от вечерта ще бъдат инвестирани в подкрепа на учителите по програма Заедно в час.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация.

Може да се регистрирате още сега на този линк.

Участниците ще бъдат разпределени в отбори до шест души, а победителите ще могат да продължат предизвикателните приключения с ваучер за Dextrophobia rooms.

Местата са ограничени, затова и препоръчваме по-ранно записване.

По време на събитието всеки ще може да научи повече за работата на Заедно в час и да подкрепи учителите по програмата с участие в специалната благотворителна томбола. Всички, които направят дарение към Заедно в час и се включат в томболата, ще могат да спечелят и страхотни награди, осигурени от верни съмишленици на нашата кауза. Сред наградите са два билета за TED Cinema Experience, ваучер на стойност 60 лв за Umamido, ваучер на стойност 50лв за Skaptoburger, книгата “Иноваторите” на Уолтър Айзъксън, кутия ръчно изработени бонбони от Delifideli, дизайнерски чорапи от Happy Socks, покана за двама за наградите на Forbes E-volution Awards  и др.

Повече за събитието и регистрацията може да научите тук. Ако имате допълнителни въпроси, може да пишете на n.gacheva@zaednovchas.bg.

Let’s QuizIT!

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди