headshot-1

Анжела Деянска

ръководител "Развитие и фондонабиране"

Анжела е ръководител “Развитие” в Заедно в час. За нея работата в Заедно в час е шанс да допринесе за позитивна промяна в обществото, достигайки до нови, мотивирани съмишленици на каузата: качествено образование за всяко дете.

Израснала наполовина в България, наполовина в Канада, Анжела се присъединява към екипа на Заедно в час през есента на 2015-та година. Завършила е бакалавърската си степен по международни отношения и магистратура по публични политики от Университета в Торонто, Канада, където е и работила като научен сътрудник и координатор на събития. Има опит като консултант в неправителствения и в частния сектор в Торонто. Преди да се премести в София, организира работилница за устойчиво развитие за неправителствени организации в Торонто, както и серия от дискусии на тема полово равенство и публични политики.

Анжела цени работата в екип, обединен в дългосрочна цел, и решен да я достигне. Радва се, че има възможността да работи в точно такъв екип в Заедно в час.

През 2018 г. Анжела е отличена в класацията за млади лидери “30 под 30” на сп. Forbes България  в категория “Образование” за целенасочената си работа за устойчиви връзки и ангажираност между образованието и бизнеса в подкрепа на равния достъп до качествено образование за всяко дете.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди