DSC_0947_Geri

Гергана Ефремова

мениджър „Институциални партньорства“

Гергана Ефремова е мениджър „Институциални партньорства“ в Заедно в час. Работата ѝ включва създаване и поддържане на устойчиви партньорства с училищата, в които преподават участниците в програмата, както и с институциите и гражданските организации в сферата на образованието. Присъединява се към Заедно в час през 2011 година и има опит в няколко различни екипа на организацията. Твърдо вярва, че всяко дете има право на качествено образование и може да постигне успех, стига да бъде подкрепено по правилния начин. Смята, че ключова роля за това играят учителите и училищното ръководство.

Гергана е завършила магистърска степен по археология в СУ „Св. Климент Охридски“. Преди да стане част от екипа на Заедно в час е работила в няколко български и международни компании. Ангажирана е с проблемите на образованието не само професионално, но и като родител и е член на обществения съвет на столично училище.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди