megi

Миглена Христова

специалист „Привличане на участници“

Миглена е специалист “Привличане на участници” в “Задно в час” от август 2018 година. През 2016 тя става част от шестия випуск участници в програмата на “Заедно в час”  и две години преподва в СУ „Христо Ботев“ с. Горна Малина. Там тя е учител в следобедните занимания на ученици в начална степен и учител по предметен цикъл Философия на учениците в гимназиален етап. Миглена вярва, че от всеки член на обществото зависи светът, в който живеем. От личната ангажираност зависи и колко бързо ще постигнем позитивна промяна. Това са нейните причини да работи за каузата на “Заедно в час”. Тя вижда смисъл да работи за децата и вярва, че всяко дете има право да получи качесвено образование.

Миглена е завършила  във Великотърновския университет „Св. Св. Кирил и Методий“ със специалност Философия, Нов български университет със специалност Литература, книгоиздаване и медии и Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” със специалност Начална училищна педагогика.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди