Neli-Kocheva

Нели Кочева

ръководител "Привличане на участници"
Нели е ръководител “Привличане на участници” в Заедно в час. Тя се присъединява към екипа на организацията, защото твърдо вярва в мисията на Заедно в час и я възприема като своя собствена. Според нея всяко дете заслужава равен шанс и достъп до качествено образование, и наше задължение като отговорно общество е да му го осигурим. Тя смята, че най-добрият начин това да се случи е като млади и успешни хора се ангажират с проблемите на образованието и вложат усилия, за да постигнат положителна промяна в образователната система.

Преди да се присъедини към екипа, Нели е работила в контакт центъра на голяма телекомуникационна компания, където е подпомагала дейността на сътрудниците, провеждала обучения и работила по различни проекти. Завършила е бакалавърска степен в Софийския университет, специалност География и биология. В момента следва магистратура Бизнес администрация – Развитие на човешките ресурси в същия университет.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди