Ния Янакиева

Ния Янакиева

Сътрудник "Развитие и фондонабиране"

Ния Янакиева се присъединява като сътрудник към екип ‘‘Развитие и Фондонабиране‘‘ през май 2019 г. Професионалният й опит преди това е свързан с международни организации като Европейския Парламент, ООН. Била е част от екипа на посолството на България в Лондон и Британското посолство в София.

През собствения си опит Ния има възможност да опознае различни образоватлени системи, като завършва средно образование в Брюксел и бакалавърска степен по политология и източно-европейски науки в Лондон. С поглед за голямата картина и особеностите на всяка от тези системи Ния е мотивирана пряко да работи за подобряването на образованието в България. Това я провокира да стане част от екипа на „Заедно в час“ и да подкрепя успеха на всяко дете.

Ния е запален почитател на театъра и вярва, че интересът й към това изкуство помага много за нейното личностно развитие, като я държи будна и мислеща.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди