DSC_0992_Fotor

Радостина Бойчева

специалист “Регионално развитие

Радостина Бойчева или Miss Joy (както я наричат нейните ученици) e специалист “Регионално развитие” в “Заедно в час” от септември 2018 г. Тя се присъединява към екипа през 2016 като координатор “Обучение и подкрепа на учители”, а преди това преподава английски език, бизнес английски и икономика в 130 СУ “Стефан Караджа” в София като част от четвъртия випуск участници в програмата.

Радост е работила в сферата на проучванията и анализа на данни за моделиране на клиентско поведение. Тя е била също активно ангажирана с редица проекти в Асоциацията на българските лидери и предприемачи – ABLE, фокусирайки се върху развиването на лидерските умения и предприемачеството на младежи от различни възрасти.

Радост има бакалавърска степен по икономика от Софийски университет “Св. Климент Охридски”. Тя е сред отличените студенти със стипендия от програмата “Младите лидери на България”, с чиято помощ учи международен бизнес и икономическо развитие в Elizabethtown College, PA.

Радост е и сред основателите на фондация “От мен зависи” – организация, създадена от възпитаници и съмишленици на програма “Заедно в час”, за да подкрепят ученици от различни възрасти и части на страната да си доказват, че от тях зависи да променят своя свят. Популярен проект на организацията е Приключението “От мен зависи”.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди