Trayan

Траян Траянов

изпълнителен директор

Tраян е изпълнителен директор и член на Управителния съвет на Фондация “Заедно в час”. Той е част от екипа на организацията от нейното създаване през 2010 г. Преди да стане изпълнителен директор през 2019 г. заема позицията програмен директор на “Заедно в час”. Основните му отговорности са свързани с  цялостното стратегическо развитие и устойчивост на “Заедно в час”.

Като програмен директор преди това Траян Траянов отговаря за управлението на екипите по привличането, подбора и обучението на учителите в програмата, развитието на общността от възпитаници, както и цялостния мониторинг и оценка на въздействието на програмата.

Траян израства в Силистра в семейство на театрални актьори и получава средното си образование в Американския колеж в София. Следва социални науки в Connecticut College, а след това и в Harvard University, където през 2006 завършва своята бакалавърска степен. Работи като бизнес анализатор за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Преди да се присъедини към екипа на “Заедно в час” завършва магистратура по социология в University of Cambridge.

В своята работа Траян е мотивиран от въпроси като: Как трябва да бъдат организирани училището и класната стая, за да неутрализират ефекта на „лотарията на раждането“ или малшанса да се родиш и растеш в не-градивна среда? Какво може да направи един човек, дете или възрастен, за да надскочи не-градивните мисловни и поведенчески модели, които средата е обусловила?

Траян е член на настоятелството на Американския колеж в София.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди