Виолена Брождина

Виолена Брождина

специалист „Привличане на участници“

Виолена е специалист „Привличане на участници“ в „Заедно в час“ от август 2018г. Тя вярва в работата за кауза. Винаги е смятала, че в основата на успешното развитие на едно общество е образованието и е убедена, че всяко дете има правото да получи качествено образование и равен старт в живота си. Според нея добрият пример, целенасочената работа с децата, вярата в техния потенциал и успех са ключ към по-доброто бъдеще за всички нас.

Преди „Заедно в час“ Виолена има тригодишен професионален опит в организирането на събития в културния сектор като част от Фондация ЕДНО. Работила е още по разнообразни проекти, стажове и доброволчески инициативи.
Родом от Пловдив. Завършила е Национална търговска гимназия със специалност „Икономика и мениджмънт“, след което придобива бакалвърска степен по „Икономика на индустрията“ в УНСС и магистър „Рекламен мениджънт и визуален брандинг“ в Нов български университет.

Обича пътуванията, времето, прекарано извън града с приятели, европейско кино, подреждане на пъзели и посещения на културни събития.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди