jana (1)

Жана Ле

Специалист "Привличане на участници"

Жана е завършила бакалавър по Управление на бизнес и лидерство в Екзитър, Великобритания, и е участвала в обмен в Университета за социални науки Гуидо Карли в Рим. Тя е родена и отраснала в България, където припознава своя дом и кауза. След завършване на висшето си образование Жана работи за британска бизнес консултантска фирма, но след време решава да се пренасочи към работата с висока добавена социална стойност за обществото. Образованието за нея е изключително важна ценност, която дава шанса на всеки да расте и непрекъснато да се развива.

В екипа на “Заедно в час” Жана се занимава с привличането на нови участници от чужбина, организирането на събития в извън българия, поддържането на международна мрежа от посланици и на партньорска мрежа от съмишленици.

Можете да се свържете с Жана, ако искате да бъдете студентски посланик на “Заедно в час” в чужбина или да препоръчате такъв.

Нашият екип

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди