Българи от САЩ и Канада подкрепиха за Заедно в час през април и май

До края на юни всяко дарение към организацията ще бъде удвоено

Повече от 1200 българи от САЩ и Канада имаха възможност да се запознаят с работата на Заедно в час и да подкрепят мисията на организацията през април и май 2017 г.

Голяма част от българската диаспора в Ню Йорк, Сан Франциско, Сиатъл, Бостън, Монреал, и Торонто успя да научи повече за усилията на организацията за осигуряване на равен достъп до качествено образование преди представленията на театралната постановка “Емигранти”, която беше на турне отвъд океана.

“Благодарим на верния ни съмшленик Орлин Мирчев и местните организатори на представленията, както и на актьорите Калин Врачански и Асен Блатечки, които споделиха сцената с нас и ни позволиха да да достигнем до наши сънародници, които въпреки че не живеят в България продължават да мислят и да са ангажирани с положителната промяна у нас”, сподели Анжела Деянска, мениджър Развитие и фондонабиране на Заедно в час.

На други седем изключително вдъхновяващи срещи Заедно в час успя да съберe и още близо 150 съмишленици на каузата за успеха на всяко дете. Събитията бяха организирани с безрезервната подкрепа на Иван и Лили Панушеви, Виктор Пенев, Богомил Балкански, Minevra schools, Българското училище в Уалтъм, Росен Димитров и Виолета Желязкова, на които искрено благодарим за ангажираността и съдействието.

Един от най-благородните жестове по време на събитията в САЩ получихме от българския предприемач в Сан Франциско Богомил Балкански, който до 30 юни ще удвоява всяко индивидуално дарение за Заедно в час. Повече за неговата подкрепа може да научите тук. Не пропускайте да изгледате и запис от дискусията за социалната мобилност и българското образование между Богомил Балкански и изпълнителния директор на Евгения Пеева-Кирова тук.

Различните възможности да подкрепите работата на учителите по програма Заедно в час и мисията на организацията, може да намерите тук.

Ако имате допълнителни идеи или искате да ни подкрепите по друг начин, може да пишете на development@zaednovchas.bg.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди