Фотограф, актриса, икономист, шеф-сладкар и йога преподавател в първия онлайн Търг на звездите

Популярните личности даряват за търга своето време и разнообразни дейности в подкрепа на каузата за по-качествено образование

популярни личности в онлайн търга на звездите
Популярните личности в първия онлайн Търг на звездите

Индивидуален фотографски курс, лична консултация на тема “Как да инвестираш в несигурни времена”, кулинарен курс за здравословни рецепти, индивидуална йога практика с консултация за емоционално здраве и разговор за кино и изграждане на доверие между публиката и творците. Това са петте дейности, подготвени от популярни личности и професионалисти от различни сфери, за които могат да наддават хора от цял свят в рамките на първия онлайн благотворителен Търг на звездите.

Нестандартното събитие продължава от 1 до 6 юни на сайта zaednovchas.bg. Организатори са фондация “Заедно в час” и Български форум на бизнес лидерите, а основната му цел е да подкрепи работата на неправителствената организация и новия випуск учители в програмата “Нов път в преподаването”. 

Под формата на търг всеки регистриран на сайта може да наддава за предлаганите дейности и време, прекарано с петте звезди. В края на седмицата най-високите наддавания печелят дейностите на звездите, а всички събрани средства от печелившите наддавания се даряват за дейността на “Заедно в час”. Част от дейностите могат да се организират за групи хора, което позволява и на наддаващите да се обединяват с приятели, за да предложат по-голяма сума.

ЗВЕЗДИТЕ

В това специално онлайн издание на Търга дейностите са подготвени от актрисата Яна Маринова, фотографката Вера Гоцева-Lomovera, сладкарката със златна престилка на master chef Линда Петкова, председателят на Българската асоциация за дялово и рисково инвестиране и бивш зам.-министър Евгени Ангелов и йога преподавателката Нина Сотирова-Нитя. Всички те даряват своето време благотворително за каузата на “Заедно в час”.

Анжела Деянска, ръководител “Развитие и фондонабиране” в “Заедно в час”

“Вече 9 години Търгът на звездите, който провеждаме всяка есен на живо, обединява успешно хора от бизнеса и популярни личности зад каузата образование. Това лято решихме за първи път да изпробваме и онлайн варианта и по този начин да отворим събитието за повече хора от цял свят, които искат да подкрепят работата на “Заедно в час” и в същото време да се възползват от полезни и развиващи дейности, подготвени от истински професионалисти. Вярваме, че именно в момента около предизвикателствата, свързани с вируса, много хора осъзнаха, че достъпът до качествено образование не е даденост и всички ние можем да допринесем за това повече ученици да имат образование, което ги готви за бъдещето по най-добрия начин”, споделя Анжела Деянска, ръководител “Развитие и фондонабиране” в “Заедно в час”.

Посланици на Търга освен звездите са и известни бизнес лидери като Левон Хампарцумян и Зоя Паунова. Своеобразен водещ на събитието е актьорът и верен съмишленик на “Заедно в час” Алек Алексиев. Спонсори на търга са HRS.

Вижте видео от откриването на търга в понеделник, 1 юни

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ТЪРГА

  • Регистрирайте се още сега и ще получите допълнителна информация.
  • Търгът за всяка звезда и нейната дейност вече е отворен, влезте в сайта и се включете в наддаванията. 
  • Наддавайте, следете развитието през седмицата и спечелете дейността, която най-много искате.
  • Поканете приятели и споделете емоцията!  Може дори да откупите звезда / дейност заедно, като обедините своето дарение.
сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди