Станете регулярен дарител на “Заедно в час” до 12 август и вашето дарение ще бъде удвоено два пъти

дарение, подкрепа, образование

С двойно по-голяма сила всеки нов регулярен дарител на “Заедно в час” ще подкрепи работата на организацията и участниците в програмата от 6 до 12 август 2018 г. Без значение колко голямо е дарението, с включването в списъка с месечни дарители на “Заедно в час” в посочения период, дарената сума ще бъде удвоена не веднъж, а два пъти.

Благодарение на кампанията Youth Week на международната платформа за онлайн благотворителност Global Giving месечните дарения на всеки нов постоянен дарител ще бъдат удвоени за следващата година. Тази възможност съвпада и с настоящата инициатива на верния ни съмишленик Богомил Балкански, който също удвоява даренията на регулярни дарители към “Заедно в час” за следващите две години.

По този начин Вашата ангажираност ще ни помогне да осигурим обучението, развитието и подкрепата за новия випуск мотивирани участници в програмата на “Заедно в час”, които са готови да работят неуморно за положителните промени в българското образование.

СТАНЕТЕ РЕГУЛЯРЕН ДАРИТЕЛ ОЩЕ СЕГА

В момента випуск 2018-2020 се подготвят да влязат в училище на 15 септември и да подкрепят учениците си да реализират пълния си потенциал. Освен директната работа в реална училищна среда през следващите две години, участниците в програмата на “Заедно в час” ще продължат да се развиват и надграждат и своите знания, личностни и лидерски качества.


Запознайте се с част от новите участници в програмата за професионално и лидерско развитие на “Заедно в час” тук и тук.

Ако имате идея как да подкрепите “Заедно в час”, не се колебайте да се свържете с нашия екип на development@zaednovchas.bg.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди