Започна записването на ученици за Лятната академия на “Заедно в час” 2018

“Заедно в час” започна набирането на ученици за своята безплатна Лятна академия за успех и забавление в София. Лятната академия се провежда за осма поредна година и е предназначени за ученици от I до XII клас. Тя ще се провежда в рамките на три седмици, от 30 юли до 16 август, всеки делничен ден от 9:00 ч. до 12:30 ч. в две столични училища – 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. Люлин и 125 СУ „Боян Пенев“ в кв. Младост.

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-осмислено със забавни преживявания, нови контакти и развити умения.

Записването е отворено до 15 юни   

Формата за регистрация може да намерите тук.

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програма “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори на “Заедно в час” в 12 региона на страната.

По време на академията “Заедно в час” осигурява на учениците безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания, специални забавни събития – игри и занимания, както и сертификат за успешно и редновно участвалите ученици в края на лятното приключение.

Лятната академия се провежда с подкрепата на Фондация “Америка за България”, Международния клуб на жените – София, Банкя, Dundee Precious Metals, Титан Златна Панега и други корпоративни и НПО партьнори.

Допълнителна информация за академията може да се следи на сайта www.zaednovchas.bg/summer_academy


Прочетете и част от отзивите на родителите за Лятната академия от миналата година:

“Детето ми за първи път харесва някое от заниманията, на които го водих цяло лято. На Лятната академия ходи с жлеание и му е интересно.”
родител на ученик в 3 клас

“Заниманията не натоварват децата, а ги обогатяват по един забавен и интересен начин. Госпожата по английски има невероятен подход и харизма, и се надявам и догодина да я срещнем в Лятната академия.”
родител на ученик в 4 клас

“Място за създаване на нови приятелства. Място за среща с “различните” деца и търсене на различен подход и начин за общуване. Ще подпомогне усвояването на знания през учебната година и адаптацията към новата среда. Млади, ентусиазирани и търсещи подход към децата. Определено насока към стимулиращо отношение към учениците, което е много важно и ценно.”
родител на ученик в 5 клас

“Лятната академия “Заедно в час” създаде положителни емоции и много добри впечатления у детето ми. Бих го записала пак, защото работи с интерес и всеки ден се връща с усмивка. Синът ми е доста впечатлен и доволен от подхода и начина на работа по време на Лятната академия. Благодаря!”
родител на ученик в 8 клас

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Помогнете повече ученици да разбират езика на училището

Подкрепете “Заедно в час” и EducArt в създаването на методика и материали за обучение на ученици с различен майчин език.

дни
часа
минути
секунди